Pharmatopia, Bir Kez Daha Brand Week Istanbul Healing Hall’un Yönetimini Üstleniyor!

Pharmatopia, Bir Kez Daha Brand Week Istanbul Healing Hall’un Yönetimini Üstleniyor!

Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği, üst üste ikinci kez fikir öncüsü olduğu Healing Hall’ün yönetimini üstleniyor. Ecz. Adile Özdağ liderliğinde uzman eczacılar tarafından sağlık alanındaki yenilikleri sunmak hedefiyle Brand Week Istanbul 2022’de ilki gerçekleştirilen Healing Hall, bu yılda da sağlık sektörüne yeni bakış açıları kazandıracak. Sahip olduğu vizyonla eczacılık ve sağlık alanına yeni bir yaklaşım getirmeyi

Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği, üst üste ikinci kez fikir öncüsü olduğu Healing Hall’ün yönetimini üstleniyor. Ecz. Adile Özdağ liderliğinde uzman eczacılar tarafından sağlık alanındaki yenilikleri sunmak hedefiyle Brand Week Istanbul 2022’de ilki gerçekleştirilen Healing Hall, bu yılda da sağlık sektörüne yeni bakış açıları kazandıracak.

Sahip olduğu vizyonla eczacılık ve sağlık alanına yeni bir yaklaşım getirmeyi amaçlayan Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği, sağlıklı bir dünyayı yeniden yaratmak adına; bu yıl 11’incisi 6-10 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Brand Week Istanbul, 2023’te bir kez daha Healing Hall yönetimini üstleniyor. Geçtiğimiz yıl Brand Week Istanbul katılımcıları tarafından büyük ilgiyle takip edilen Healing Hall’un, bu yılda da ilgi odağı olması bekleniyor.

 

Uzman Eczacılar, Ekosistemdeki Eksiklikleri Gidermeye Yönelik Adımlar Atıyor

Ülkemizde topluma en yakın sağlık profesyonelleri olan eczacılar tarafından kurulan dernek, bilimsel değerler ışığında; sağlık alanında doğru enformasyon akışının sağlanması, ilgili teknolojilerin kullanım alanlarının artırılması ve toplum bilincinin doğru bilgilerle geliştirilmesine öncülük etme vizyonunu taşıyor. “Şimdi İyileştirme Zamanı” mottosuyla bir araya gelen uzman eczacılar, mesleğe en iyi hizmeti sunma hedefiyle ekosistemdeki eksiklikleri gidermeye yönelik ciddi adımlar atıyor.

 

Pharmatopia’da Hedef Türkiye’deki Sağlık Kültürünün Gelişimi

Toplumun doğru kaynaklar aracılığıyla doğru bilgilere erişmesini amaçlayan dernek, “İlacı, gıda takviyelerini ve dermokozmetik ürünleri eczacınıza danışınız.” diyerek Türkiye’de sağlık kültürünün gelişmesi amacıyla sağlık danışmanlığı hizmetlerini günümüz teknolojileriyle uyum içerisinde ilerletmeye odaklanıyor.

 

‘Healing Hall, Toplumla Kucaklaşmamızı Sağlayan Ciddi Bir Zemin Sağlıyor’

‘Healing Hall, Toplumla Kucaklaşmamızı Sağlayan Ciddi Bir Zemin Sağlıyor’

‘Healing Hall, Toplumla Kucaklaşmamızı Sağlayan Ciddi Bir Zemin Sağlıyor’

Toplumdaki bireylerin sağlık ve iyiliklerine yönelik doğru bilgilerin sağlık profesyonellerince sağlanması gerektiğini düşündüklerini belirten Pharmatopia Kurucu Başkanı ve Brand Week Istanbul Healing Hall Başkanı Ecz. Adile Özdağ, “Sektörde attığımız yenilikçi adımlarla halkımız için önemli bir açık kaynak ve danışma noktası görevi üstlenmeyi diliyoruz. Brand Week Istanbul çatısı altında 2023’te ikincisini düzenleyeceğimiz Healing Hall, bu arzumuza ulaşma yolunda bize toplumla kucaklaşmamızı sağlayan ciddi bir zemin sağlıyor. Bu yıl “Rethink, Recreate, Rebuild” temasıyla gerçekleştirilecek organizasyonda, Pharmatopia eczacıları olarak yeniden inşa sürecine katkı sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Böylesi adımlarla, hem eğitim odaklı vizyonumuz hem de derneğimiz üyesi meslektaşlarımızın çalışmalarıyla toplumdaki sağlık okuryazarlığını artırmaya yönelik hamlelerimize hız kazandıracağımız yeni bir döneme ilerliyoruz.” diye konuştu.

 

Doğru Bilgiyi Herkes İçin Erişilebilir Kılacak Adımlar Atacağız’

Pharmatopia eczacılarının akademik bilgi ile donanmış, hastasını takip eden, tüketicilerin sağlık ve güzelliğe dair ihtiyaçlarını ortaya çıkarıp en iyi danışmanlık uygulamalarını sunan vizyoner eczacılar olduğunu belirten Pharmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği Başkanı Işın Özen, “Dernek olarak eczacılık mesleğine odaklanmakla birlikte, aynı zamanda sağlık hizmetlerindeki diğer paydaşlarla da ciddi iş birlikleri yürüteceğiz. İnterdisipliner bir yaklaşımla sağlık profesyonelleriyle bir araya gelerek, toplumdaki sağlık bilincini güçlendirecek ve doğru bilgiyi herkes için erişilebilir kılacak adımlar atacağız. Bu doğrultuda hem vizyonumuzu hem de değerlerimizi benimseyen paydaşları Parmatopia Vizyoner Eczacılar Derneği’nin heyecan verici yolculuğuna katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos