Halıcı Group; Türkiye’nin En Büyük Ürün Dağıtıcısı

Halıcı Group; Türkiye’nin En Büyük Ürün Dağıtıcısı

Halıcı Group; 150 çalışanıyla Türkiye’nin en büyük ürün dağıtıcısı olmaya devam ediyor. İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Denizli ve Adana’da 6 bölge ofisiyle faaliyet gösteren şirket, bu sayede müşterilerine hızlı hizmet veriyor.   Halıcı Group’tan Endüstriyel Ürün Satışı Ve Mühendislik Hizmetleri Türk endüstrisine 29 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile otomasyon, telekomünikasyon, dijital dönüşüm alanlarında hizmet

Halıcı Group; 150 çalışanıyla Türkiye’nin en büyük ürün dağıtıcısı olmaya devam ediyor. İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Denizli ve Adana’da 6 bölge ofisiyle faaliyet gösteren şirket, bu sayede müşterilerine hızlı hizmet veriyor.

 

Endüstriyel Ürün Satışı Ve Mühendislik Hizmetleri

Endüstriyel Ürün Satışı Ve Mühendislik Hizmetleri

Halıcı Group’tan Endüstriyel Ürün Satışı Ve Mühendislik Hizmetleri

Türk endüstrisine 29 yıllık deneyimi ve bilgi birikimi ile otomasyon, telekomünikasyon, dijital dönüşüm alanlarında hizmet sunan şirket; endüstriyel ürün satışı ve mühendislik hizmetleri sağlıyor.

Sektörlerinin önde gelen markalarının distribütörlüklerini yürüten firma; ABB’nin Türkiye resmi partneri ve distribütörü olmasının yanında İtalyan SIBONI, Çekya merkezli Geovap ile Türk endüstrisinin yakından tanıdığı B&R, Honeywell ve Pilz firmalarının çözüm ortağı olarak görev yapıyor. SCADA, otomasyon, PLC, robotik sistemler, röleler, motorlar, panolar, elektrik sayaçları gibi ürün kategorilerinde müşterilerinin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılıyor.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos