8. Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası 2-3 Eylül’de Düzenlenecek

8. Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası 2-3 Eylül’de Düzenlenecek

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası bu sene 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde ve İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü (İAYYK) iş birliğinde gerçekleştirilecek. Kupa katılımcıları bu yıla özel olarak Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle 25 Ekim 2023’te düzenlenecek Deniz Kızı Cumhuriyet Kupası’na da katılabilecekler.   Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’na Uluslararası Kadın Yelken

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası bu sene 2-3 Eylül 2023 tarihlerinde Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde ve İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü (İAYYK) birliğinde gerçekleştirilecek. Kupa katılımcıları bu yıla özel olarak Cumhuriyetin 100. yılı vesilesiyle 25 Ekim 2023’te düzenlenecek Deniz Kızı Cumhuriyet Kupası’na da katılabilecekler.

 

Kupaya Uluslararası Kadın Yelken Takımları Da Katılabiliyor

Kupaya Uluslararası Kadın Yelken Takımları Da Katılabiliyor

Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’na Uluslararası Kadın Yelken Takımları Da Katılabiliyor

Kadınların yelken sporuna olan ilgisini artırmayı; takım olma, hedefe ulaşma, zor koşullarla mücadele etme ve doğayla bütünleşme yeteneğini geliştirmeyi, kadın duyarlılığı ve sosyal sorumluluk bilincini yansıtmayı hedefleyen Deniz Kızı Uluslararası Kadın Yelken Kupası’na kurumsal, bireysel ve üniversite kadın yelken takımlarıyla birlikte uluslararası kadın yelken takımları da katılabiliyor.

 

“İyiliğe Yelken Açıyoruz” sloganıyla her yıl kadın ve çocuklara yönelik çalışmalar yapan saygın bir sivil toplum kuruluşunu destekleyen Kupa kapsamında bu sene, kadınların yaşamlarını iyileştirme çabalarına ve yerel kalkınmadaki liderliklerini güçlendirmelerine destek olan ve deprem bölgesinde kadınlara yönelik çalışmalar gerçekleştiren Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ’na katkı sağlanacak.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos