Noterden Tapu Satışı Başlıyor!

Noterden Tapu Satışı Başlıyor!

Temmuz’dan itibaren taşınmaz satış sözleşmelerinin noterler tarafından da yapılmaya başlanacağını ,Türkiye Noterler Birliği Başkanı Emine Çağlayan dile getirmişti. Çağlayan, taşınmaz sözleşmelerinin noterlerce düzenlenmesini öngören kanunun yürürlüğe girdiğini anımsatarak, bu konuda tüm paydaşlar ile protokollerin imzalandığını, elektronik entegrasyonların tamamlandığını açıkladı. Bu konuda eğitimlerin düzenlendiğini söyleyen Emine Çağlayan, “Çok yakın bir zamanda taşınmaz satış sözleşmeleri noterler tarafından

Temmuz’dan itibaren taşınmaz satış sözleşmelerinin noterler tarafından da yapılmaya başlanacağını ,Türkiye Noterler Birliği Başkanı Emine Çağlayan dile getirmişti. Çağlayan, taşınmaz sözleşmelerinin noterlerce düzenlenmesini öngören kanunun yürürlüğe girdiğini anımsatarak, bu konuda tüm paydaşlar ile protokollerin imzalandığını, elektronik entegrasyonların tamamlandığını açıkladı.

Bu konuda eğitimlerin düzenlendiğini söyleyen Emine Çağlayan, “Çok yakın bir zamanda taşınmaz satış sözleşmeleri noterler tarafından da yapılmaya başlanacaktır. Tüm meslektaşlarımın bu hizmeti de başarılı şekilde sunacaklarına gönülden inanıyorum.” dedi. (parafonu.com)

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos