Mina Nejadamin, Roche’un Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri oldu

Mina Nejadamin, Roche’un Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri oldu

2012 yılından bu yana Roche Türkiye Klinik Araştırmalar ekibinde görev alan ve 2022 yılından itibaren Kıdemli Klinik Operasyonlar Liderliğini üstlenen Mina Nejadamin, 1 Haziran 2023 itibarıyla Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri rolüne atandı. Sağlık ekosistemine inovasyon odaklı yenilikçi çözümler sunan Roche, yeni bir atamayı duyurdu. 2012 yılından bu yana Roche Türkiye Klinik Araştırmalar ekibinde yer alan

2012 yılından bu yana Roche Türkiye Klinik Araştırmalar ekibinde görev alan ve 2022 yılından itibaren Kıdemli Klinik Operasyonlar Liderliğini üstlenen Mina Nejadamin, 1 Haziran 2023 itibarıyla Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri rolüne atandı.

Sağlık ekosistemine inovasyon odaklı yenilikçi çözümler sunan Roche, yeni bir atamayı duyurdu. 2012 yılından bu yana Roche Türkiye Klinik Araştırmalar ekibinde yer alan ve 2022 yılından itibaren Kıdemli Klinik Operasyonlar Lideri görevini yürüten Mina Nejadamin, 1 Haziran itibarıyla yeni görevine başlayarak Klinik Operasyonlar Türkiye Ülke Lideri rolünü üstlendi. (parafonu.com)

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos