Motorin İzmir’de 24 Lira 40 Kuruş Oldu

Motorin İzmir’de 24 Lira 40 Kuruş Oldu

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalganımlarla birlikte benzin ve motorin fiyatlarını vatandaşlar takibe devam ediyor. Gece yarısı motorine gelen 1 lira 64 kuruşluk zam pompaya da yansıdı. Gelen zamla birlikte İstanbul’da motorinin litre fiyatı 23 lira 87 kuruş, Ankara’da 24 lira 29 kuruş ve İzmir’de ise 24 lira 40 kuruşa ulaştı. Akaryakıt Fiyatları Nasıl Hesaplanıyor? Akaryakıt fiyatları,

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalganımlarla birlikte benzin ve motorin fiyatlarını vatandaşlar takibe devam ediyor. Gece yarısı motorine gelen 1 lira 64 kuruşluk zam pompaya da yansıdı. Gelen zamla birlikte İstanbul’da motorinin litre fiyatı 23 lira 87 kuruş, Ankara’da 24 lira 29 kuruş ve İzmir’de ise 24 lira 40 kuruşa ulaştı.

Motorin İzmir'de 24 Lira 40 Kuruş Oldu

Motorin İzmir’de 24 Lira 40 Kuruş Oldu

Akaryakıt Fiyatları Nasıl Hesaplanıyor?

Akaryakıt fiyatları, rafineler tarafından Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS Fiyat Değişimlerini Duyurmama Kararı Almıştı

EPDK‘nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos