Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Bilgilendirmesi

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı Bilgilendirmesi

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı için düzenlediği Özel Yarışma Sınavı tercih bilgilendirmesi yayınlandı. T.C. Hazine ve Maliye bakanlığının yayınladığı duyuruya göre ÖSYM tarafından yapılacak sınavın tercih ve yerleştirme işlemleri ÖSYM’nin sitesi üzerinden yapılacak. Aynı sınava ilişkin ÖSYM’nin yaptığı duyuruda Özel Yarışma Sınav puanlarının 12 Haziran 2023 yayımlanacağı duyurulmuştu. Adaylar, Hazine

Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı için düzenlediği Özel Yarışma Sınavı tercih bilgilendirmesi yayınlandı.

T.C. Hazine ve Maliye bakanlığının yayınladığı duyuruya göre ÖSYM tarafından yapılacak sınavın tercih ve yerleştirme işlemleri ÖSYM’nin sitesi üzerinden yapılacak. Aynı sınava ilişkin ÖSYM’nin yaptığı duyuruda Özel Yarışma Sınav puanlarının 12 Haziran 2023 yayımlanacağı duyurulmuştu. Adaylar, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bildirilen yerleştirme yapılacak kurum/kadro/pozisyonlara ilişkin tercihlerini 14-21 Haziran 2023 tarihleri arasında ais.osym.gov.tr üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle yapacaklar. Bunun dışındaki bir tercih bildirimi geçerli olmayacak.

(Kaynak: T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı) (Parafonu.com)

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos