Food & Nutritional Ingredients 2023 Açıldı

Food & Nutritional Ingredients 2023 Açıldı

Yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin buluşma noktası olan ve sektörün en yeni ürün ve teknolijerinin sergileneceği “5. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, İçerikleri ve Teknolojileri Fuarı: Food & Nutritional Ingredients 2023 İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör paydaşlarını buluşturdu. 02 Haziran 2023 tarihine kadar açık kalacak fuar ilk günden büyük ilgi gördü. Çinli Firmaların Organik İlgisi ! Yoğun

Yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin buluşma noktası olan ve sektörün en yeni ürün ve teknolijerinin sergileneceği “5. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, İçerikleri ve Teknolojileri Fuarı: Food & Nutritional Ingredients 2023 İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör paydaşlarını buluşturdu.

02 Haziran 2023 tarihine kadar açık kalacak fuar ilk günden büyük ilgi gördü.

Çinli Firmaların Organik İlgisi !

Yoğun bir ilginin olduğu fuara organik alanında yatırım yapmak için Çinli firmaların büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. Fuara katılan firmalar, Türkiye’de gıda ve beslenme alanlarında organik sektörü daha fazla yatırım yapılması gerektiği ve Hükümet’in bu alanı daha çok desteklemesi gerektiği bildirildi.

Kor Agro Yumurta Tozu Ürünlerine Yoğun İlgi

İstanbul’da gıda ve takviye fuarında Çinli ve İtalyan üreticilerin yanı sıra yüzde 100 yerli üretimin odağı olarak Kor Agro Yumurta Tozu ürünlerini sergiliyor. (parafonu.com)

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos