Yaralı Depremzede Çocukların Elbiseye İhtiyacı Var Haberi Asparagas Çıktı 

Yaralı Depremzede Çocukların Elbiseye İhtiyacı Var Haberi Asparagas Çıktı 

Deprem bölgesindeki yaralıların sevki sürerken, İzmir’deki birçok kamu hastane de yaralı depremzedelere şifa yuvası oluyor. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma

Deprem bölgesindeki yaralıların sevki sürerken, İzmir’deki birçok kamu hastane de yaralı depremzedelere şifa yuvası oluyor. İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan yaralı depremzede çocukların, giysi, pijama ve terlik gibi ihtiyaçları olduğuna dair yardım girişimleri ile ilgili haberlerin asparagas olduğu ortaya çıktı. 

Hastane Seferber Oldu İkinci Askeri Uçak da Yolda 

Deprem bölgesinden askeri uçakla aralarında çocukların da bulunduğu 100’e yakın yaralı depremzede İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Yeni bir askeri uçağın da bir kaç saat içerisinde hastaneye yaralı depremzede taşıyacağı öğrenildi. Hastanede tedavi görev çocuklarının tedavilerinin planlandığı, tüm hastane yöneticileri ve sağlık profesyonellerinin yaralı depremzedeler için seferber oldu. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Kamuoyunun Dikkatine! Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardına izmir’e nakilleri gerçekleşen yaralı depremzedelerin bakımları ve tedavileri müdürlüğümüze bağlı sağlık kuruluşlarında titizlikle devam etmektedir. Bir takım sosyal medyada ve sohbet gruplarında yayınlanan depremzede hastalarımız için giysi,pijama,terlik,mama,bebek bezi vb. ihtiyaçlarının olduğuna dair paylaşımlar gerçeği yansıtmamakta ve asılsızdır. Sağlık kuruluşlarımıza bu konuyla ilgili aynı ve maddi yardım kabul edilmemektedir. yardımlarınızı resmi kurumlarımızın koordinasyonunda, ilgili kurum ve kuruluşlara yapabilirsiniz. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos