Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Asgari Ücret Ne Kadar Olacak?

Türk-İş’in yaptığı resmi teklif 9.000 Tl oldu. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay açıklamalarda bulundu. Atalay şunları söyledi: “Bir aya yakın zamandır arkadaşlar üç toplantı yaptı.  Türk-İş’in belirlediği açlık sınırı 7.785 TL, yoksulluk sınırı 10.000 TL’dir. Böyle bir ifade kullanmıştık, bu ifade üzerinden 20 gündür Türk-İş’in teklifi 7.785 TL dendi. Bizim şu ana kadar hiçbir teklifimiz olmadı.

Türk-İş’in yaptığı resmi teklif 9.000 Tl oldu. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay açıklamalarda bulundu. Atalay şunları söyledi:

“Bir aya yakın zamandır arkadaşlar üç toplantı yaptı.  Türk-İş’in belirlediği açlık sınırı 7.785 TL, yoksulluk sınırı 10.000 TL’dir. Böyle bir ifade kullanmıştık, bu ifade üzerinden 20 gündür Türk-İş’in teklifi 7.785 TL dendi. Bizim şu ana kadar hiçbir teklifimiz olmadı. Şimdi teklifi yukarıda Bakan Vedat Bilgin Bey’e de Asgari Ücret Tespit Komisyonu üyelerine de ilettim. Türk-İş’in resmi teklifi 9.000 TL’dir. Bu sayıyı verirler ise masaya oturur, görüşür imzalarız, anlaşma sağlarız. Bu sayıyı üzerinde bir uzlaşma olmazsa biz masada olmayız” şeklinde konuştu. Atalay’ın yaptığı açıklamalardan sonra gözler Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevrildi.  İşverenler de oluşacak maaş ve vergi yükünün altından nasıl kalkabileceklerini düşünüyor. (PARAFONU)

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos