PhiAcademy’den Güzelik Uzmanlarına Sertifika Programı

PhiAcademy’den Güzelik Uzmanlarına Sertifika Programı

Güzellik ve makyaj uygulamalarında dünya çapında kabul gören PhiAcademy’nin Grand Master’ı Sinan Yılmaz, sektördeki son gelişmeleri içeren yeni bir sertifika programına daha imza attı. İstanbul Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen ve PhiAcademy Kurucusu Branko Babic’in de katıldığı PhiAcademy Gala Meeting’te Türkiye’nin farklı kentlerinden güzellik uzmanları bir araya gelirken; katılımcılara PhiAcademy programı kapsamında sertifikaları teslim edildi. Programa katılanlar arasında

Güzellik ve makyaj uygulamalarında dünya çapında kabul gören PhiAcademy’nin Grand Master’ı Sinan Yılmaz, sektördeki son gelişmeleri içeren yeni bir sertifika programına daha imza attı.

İstanbul Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen ve PhiAcademy Kurucusu Branko Babic’in de katıldığı PhiAcademy Gala Meeting’te Türkiye’nin farklı kentlerinden güzellik uzmanları bir araya gelirken; katılımcılara PhiAcademy programı kapsamında sertifikaları teslim edildi.

Programa katılanlar arasında yer alan La Liva Beauty Studio Kurucusu Nazife Selçuk, “Sektördeki yenilikleri takip etmek ve aynı akademiden eğitim alan tüm uzmanlarla iletişimde olmak adına biz de programı takip ettik. Sinan Yılmaz ev sahipliğinde güzellik sektöründeki sertifika programıyla birlikte müşterilerimize son trendleri uygulama imkanına da kavuştuk. Dünyanın en büyüğü olan ve tüm ülkelerde kabul gören PhiAcademy’nin Kurucusu ile tanışma fırsatı bulduğum için de çok mutluyum” diye belirtti.
 PhiAcademy'den Güzelik Uzmanlarına PhiAcademy

A’dan Z’ye Güzellik

La Liva Beauty Studio’da yenilikçi ve teknolojik bir bakış açısıyla hizmet verdiklerine dikkat çeken Nazife Selçuk, şunları söyledi: “İnsanların güzellik adına her şeyi bulabilecekleri bir mekanı İzmir’e kazandırdık. Şu anda diyetisyen ve zayıflama birimi, Body Mac Slim cihazı ile bölgesel incelme, manikür, pedikür, cilt ve saç bakımı, akne leke onarımları, lazer ve buz başlıklı epilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı gibi farklı alanlarda hizmetlerimiz var. Alanında kabul gören dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanıyoruz. Güzellik sektöründe en az deneyim kadar malzeme kalitesi de sonucu çok etkiliyor. Sadece İzmir değil, Ege’den çok sayıda müşterimiz La Liva kalitesini yaşamak için bize konuk oluyor. Çevre yolunun hemen yanında olmamız bize ulaşım olarak da önemli bir avantaj sağlıyor. La Liva Beauty Studio Instagram adresimiz üzerinden de müşterilerimiz ve takipçilerimizle sürekli iletişim halindeyiz” dedi.

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos