Urla Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Karol Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Urla Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Karol Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Urla Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri  Müdürlüğü görevinden istifa eden Sibel Karol, 28. Dönem Milletvekilliği adaylığı için kolları sıvadı. İzmir

Urla Devlet Hastanesi Sağlık ve Bakım Hizmetleri  Müdürlüğü görevinden istifa eden Sibel Karol, 28. Dönem Milletvekilliği adaylığı için kolları sıvadı. İzmir 1.Bölge milletvekilliği aday adaylığı için ekibi ile yola çıkan Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’nda adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Sibel Karol, “İzmir’ de yaşayan ve İzmir’ i seven kıymetli hemşehrilerim  Urla Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevimden vatanıma hizmet etmek için istifa etmiş bulunmaktayım. 27 yıldır sağlık alanında görev alan bir kardeşiniz olarak, kadınların, gençlerin ve mesleğimizin gücünün ve çoğunluğunun gür sesi olarak meclisimizde temsil etmekten büyük onur ve gurur duyacağım. Pandemide, savaşta, acil durum ve afetlerde her yerde olan sağlıkçılar artık Meclisimiz’de de yer almalı düsturu ile yola çıktım. İzmir halkının yüzünü güldürmek, beklentilerini ve hayallerini gerçekleştirmek, bölgenin temsilde gücünü biraz daha artırmak gibi lokal sorunlara eğilerek İzmir’ in Mecliste daha güçlü temsil edilmesi için bu kutlu yola baş koydum. Cumhur İttifakına inandığım yolda yürümek için ‘Hemen Şimdi Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nda görev almak için 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayıyım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu süreçte tüm milletvekili aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Manisalılar İle Biraraya Geldi

İzmir’de yaşayan Manisalılar’ın yoğun ilgisi ile karşılaşan Sibel Karol, Ege Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran ile bir araya geldiği buluşmasında ilgiyle karşılandı. Oran, “Bizler İzmir’de yaşayan 208 bin Manisalı olarak Sibel hanımı inşallah vekil olarak Ankara’ya göndereceğiz ve ilkeli duruşu ile bizlere her zaman destek olan hemşehrimizle gurur duymaya devam edeceğiz” dedi. Toplantıda ayrıca Balçova Manisalılar Derneği Başkanı Hasan Akbıyık  da “Bizlerde Balçova bölgesinde bulunan 5000 Manisalı hemşehrimiz ile Sibel hanımın yanında olduğunu bildirmek isteriz” diye konuştu. 

Buca’da Kadınlarla Buluştu

Buca’da güzellik merkezi açılışına katılan İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Sibel Karol yoğun ilgi ile karşılandı. Güzelik merkezi eğitim akademisinde kadınların ve gençlerin ilgisi ile karşılanan Karol, sektörün sorunlarını dinleyerek not aldı. Kadınların dayanışma içinde olması gerektiğini ve seçildiği takdirde Ankara’ya gider gitmez sorunların çözümü ile  ilgileneceğinin sözünü verdi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos