Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci MHP’den Aday Adayı Oldu

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Kahveci MHP’den Aday Adayı Oldu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, milletvekilliği aday adaylığı başvurularında bulunan sendika genel başkanlarından biri de Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, milletvekilliği aday adaylığı başvurularında bulunan sendika genel başkanlarından biri de Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci oldu. Önder Kahveci, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adayı oldu.

Kamu-Sen Genel Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığına başvuran Kahveci, “21 yılı aşkın süredir millet ve memleket hizmetinde her daim Türk milletinden yana taraf olarak, memur ve emeklilerinin hak ve menfaatleri için yürüttüğüm mücadelede şahsım adına yeni bir süreci başlatmış bulunuyorum. Bu kutlu teşkilatın çatısı altında yürüttüğüm mücadelede hak aramanın, haksızlığa karşı mücadele etmenin, güçsüzün yanında olmanın, ekmek kavgasının kutsallığına inandım ve sendikacılığa bu gözle baktım. Türkiye Kamu-Sen çatısı altında birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarıma verdikleri destekle gücümüze güç, sesimize ses katan kıymetli kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum ” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos