Güçlü Konfederasyon BASK’ın Genel Başkanı Balık, CHP’den Aday Adayı Oldu!

Güçlü Konfederasyon BASK’ın Genel Başkanı Balık, CHP’den Aday Adayı Oldu!

Kamudan istifa edip aday olacaklar için süre yarın son bulurken, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve konfederasyon başkanlarından da milletvekilliği aday

Mayıs ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için milletvekilliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

Kamudan istifa edip aday olacaklar için süre yarın son bulurken, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve konfederasyon başkanlarından da milletvekilliği aday adaylığı için başvuru haberleri geliyor. Bünyesinde pek çok sendikayı barındıran güçlü kuruluş Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu (BASK) Genel Başkanı Mehmet Balık, görevinden istifa ederek 28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Milletvekilliği yarışında altı oku tercih eden Balık, Bilim Sağlık Haber Ajansı’na açıklamada bulundu. CHP Milletvekili Aday Adayı Balık, hak ve emek mücadelesine devam etmekten asla geri durmayacağını, öğretmenlik ve sendikacılık görevlerinde edindiği tecrübeleri ile halkın yararı için çalışmalarda bulunacağını söyledi. 

Haksızlığın ve Adaletsizliğin Karşısında Olmaya Devam Edeceğiz!

CHP Milletvekili Aday Adayı Balık, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu çatısı altında olduğu gibi bundan sonra da emekçilerin, emeklilerin, köylülerin, üreticilerin, haksızlığa ve adaletsizliğe uğrayan tüm yurttaşlarımızın yanında olacağını vurgulayarak şunları söyledi: “Hep birlikte Cumhuriyet değerlerimizi korumak ve geliştirmek adına Atatürk Cumhuriyeti’nin bir neferi olarak Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili göreviyle yüce mecliste çalışmalarıma devam etmek üzere seçim sürecine başlamış bulunmaktayım.” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos