Hemşire Meslek Örgütlerinden Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Aykar’a Tam Destek!

Hemşire Meslek Örgütlerinden Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Aykar’a Tam Destek!

Tınaztepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevinden istifa ederek, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı olan Prof.

Tınaztepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevinden istifa ederek, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar’a,  hemşirelik meslek örgütleri ve sağlık çalışanlarından tam destek geldi. Türk Hemşireler Derneği (THD), CHP Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Aykar’a çıktığı yolda başarılar diledi. THD resmi twitter hesabında, “Mesleğimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsiliyetini sağlayabilmek adına önemli bir adım olan milletvekilliği aday adayı olan Sayın Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar’a çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz” mesajı yayınladı. Aykar THD’nin mesajını, “Türk Hemşireler Derneği en önemli değerimiz. Mesleğimiz ve tüm sağlık emekçileri için hep birlikte çalışacağız” şeklinde cevapladı.

HEP-SEN Genel Başkanı Başarı Dileklerini İletti 

Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN) Genel Başkanı Yunus Şimşek de twitterda, Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar’ın CHP Milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle tebriklerini ileterek şunları söyledi: “Kliniklerde yıllarca sağlık hizmeti sunmuş nitelikli sağlık profesyoneli yetiştirmiş olan Sayın Prof. Dr. Fisun Şenuzun Aykar Hocamızın öğretim üyeliğinden istifa ederek mesleki temsiliyet için parlamentoya adaylık kararını tebrik eder, başarılar dilerim.” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos