Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü Sınavı 

Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü Sınavı 

Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü Sınavı sonuçları. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü Yazılı Sınav Sonuçlarını açıkladı. 21 Şubat’ta açıklanan duyuruda, Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü Sınav sonuçları liste halinde duyuruldu.  Sınav Sonuçları İçin Tıklayın  Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Giriş Sınavının Ertelenmesi  Öte yandan  Hazine ve Maliye Bakanlığı, Stajyer Hazine

Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü Sınavı sonuçları. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü Yazılı Sınav Sonuçlarını açıkladı. 21 Şubat’ta açıklanan duyuruda, Muhasebe Müdürlüğü, Saymanlık Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü Sınav sonuçları liste halinde duyuruldu. 

Sınav Sonuçları İçin Tıklayın 

Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Giriş Sınavının Ertelenmesi 

Öte yandan  Hazine ve Maliye Bakanlığı, Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Giriş Sınavının ertelendiğini bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Bakanlığımızca 25 – 26 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacağı ilan edilen Stajyer Hazine Kontrolörlüğü Giriş Sınavı yazılı aşamasının, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle 18 – 19 Mart 2023 tarihlerinde yapılması uygun görülmüştür. Duyurulur” ifadelerine yer verildi. 

Kamudaki iş alım süreçleri, iş ilanları, işe giriş sınavları hakkında haberleri parafonu.com’dan güncel olarak takip edebilirsiniz. (parafonu.com) 

 



Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos