İzmirli Beyin Cerrahı Dr. Levent Tosyalı’dan Acı Haber

İzmirli Beyin Cerrahı Dr. Levent Tosyalı’dan Acı Haber

Hatay Antakya’da ailesinin yanına giden ve dört gündür enkaz altında annesi ile bulunduğu evde yaşam savaşı veren İzmir’in tanınmış doktorlarından Beyin

Hatay Antakya’da ailesinin yanına giden ve dört gündür enkaz altında annesi ile bulunduğu evde yaşam savaşı veren İzmir’in tanınmış doktorlarından Beyin Cerrahı Hava Albay Op. Dr. Levent Tosyalı’dan acı haber geldi.

Antakya Dereboy Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan İnsel Apartmanı’ndaki arama kurtarma ekiplerinin önce Anne Meral Tosyalı’nın cansız bedenine ulaştıkları, saatler sonra da Doktor Levent Tosyalı’nın cansız bedenini enkazdan çıkardıkları öğrenildi. Bilim Sağlık haber Ajansı’nın ulaştığı Levent Tosyalı’nın eşi Uzman Klinik Psikolog Meltem Tosyalı enkaz başında olduğunu umutla beklediklerini söylemişti.

Umutlu bekleyiş sona erdi. Beyin Cerrahı Op. Dr. Levent Tosyalı’nın vefatını, Tınaztepe Sağlık Grubu twitter hesabından ‘Acı Kaybımız’  başlığıyla duyurdu. Tınaztepe Sağlık Grubu, “Hatay’ın Antakya ilçesinde göçük altında kalan Beyin ve Sinir Cerrahi bölümü hekimimiz Op. Dr. Levent Tosyalı ve annesinin vefat ettiği haberi bizi derinden üzmüştür. Hekimimiz ve annesi için Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz” şeklinde açıklama yaptı. (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos