Bakan Koca: “Doktora Saldıran Şahıs 11 Yıl Hapis Cezası Aldı”

Bakan Koca: “Doktora Saldıran Şahıs 11 Yıl Hapis Cezası Aldı”

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul’da bir hekime saldırıda bulunan hastane personelinin 11 yıl hapis

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul’da bir hekime saldırıda bulunan hastane personelinin 11 yıl hapis cezası aldığını açıkladı. Bakan Koca, “İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesinde görevli hekime 4 Haziran 2022’de bir hastane personeli tarafından yapılan bıçaklı saldırıya ilişkin dava Ağır Ceza Mahkemesinde sonuçlandı. Saldırgan, adam öldürmeye teşebbüsten 11 yıl hapis cezası aldı. Yargıya teşekkür ediyoruz” dedi.

Hasta Yakınının Parmağını Kırdığı Doktor hatırlatıldı

Takipçiler Bakan Koca’nın paylaşımının yorum kısmına olayla ilgili görüşlerini yazarken, geçtiğimiz hafta İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi’nde hasta yakını tarafından uğradığı saldırı sonucunda parmağı kırılan Kulak Burun Boğaz Asistan Doktor Çağla Arıkan’ı da hatırlattı. 42 bini aşkın takipçiye sahip Tıbbiyeli Sözlük Hesabı’ndan yapılan yorumda, “Peki bir cerrahın parmaklarını bu hale getirenler ne ceza alacak Sayın Bakan?” sorusu yöneltildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos