Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu 27. Yılını Müjdelerle Kutladı

Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu 27. Yılını Müjdelerle Kutladı

Yatırımlarıyla İzmir sağlık sektörüne büyük katkı sağlayan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven, sağlık

Yatırımlarıyla İzmir sağlık sektörüne büyük katkı sağlayan Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven, sağlık sektörünün önemli temsilcileri ile grubun 27. hizmet yılını kutladı.

İzmir Arena’da gerçekleştirilen gecede konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven, başarının bir ekip işi olduğunu belirterek emekleri için tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

2 Yeni Şube Daha Hizmete Açılıyor

Yıllardır İzmir’de kaliteyi ön planda tutan bir anlayışla, insan kaynağı ve teknolojiye yatırım yaptıklarını dile getiren Uzm. Dr. Serdar Seven, 2023 yılında Alsancak ve Karşıyaka’da toplamda 1500 metrekarelik bir alan ile 2 yeni şubenin hizmete alınacağı müjdesini verdi. Dr. Seven, “Bu 2 yeni şubemizin hizmete alınmasıyla, kalite standartlarımızı çok daha artırarak bölgedeki laboratuvar hizmetlerine yeni bir bakış açısı kazandırmış olacağız” dedi.

Yılda 1 Milyonu Aşkın Test

Bölge halkına ileri düzey teknolojileri ve yöntemleri sunmak için ekip olarak omuz omuza çalıştıklarını ifade eden Uzm. Dr. Serdar Seven, “Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu bünyesinde çalışılan yılda 1 milyonu aşkın test ile vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması yolunda nitelikli laboratuvar hizmeti sunuluyor. Son 6 yılda 50 kat büyümeyi başarmış bir ekip olarak, yatırımlarımızı tesis ve teknolojik altyapıya yönelik olarak sürdürmenin yanında, şirket içi eğitim programlarımız ile sağlık kadromuz için de sürekli hale getirdik. Bu sayede hedeflerimizi bugüne kadar başarıyla gerçekleştirdik. Bundan sonra da gösterdiğimiz büyüme ve gelişim ivmemiz ile Ege Bölgesi’nin referans laboratuvarı olma hedefiyle ilerliyor olacağız” şeklinde konuştu.

Gecede Yılmaz Morgül Büyük Beğeni Topladı

Konuşmaların ardından sahne alan Enjoy Orkestrası ve Deniz Kınay, geniş repertuvarlarıyla keyifli anlar yaşatırken, gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Yılmaz Morgül davetlilerle buluştu. Kendi doğum gününe denk gelen gecede sahne alan ve renkli performansıyla büyük beğeni toplayan Yılmaz Morgül sahneden Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu’nun 27. yılını kutlayarak nice başarılı yıllar diledi.  (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak: sağlık haberi

Para Fonu
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos